Current track
TITLE
ARTIST

Background

29-01-2022 tot 05-02-2022 / Tipschijf / Jovano – Ik kan niet zonder jou

Written by on 29 januari 2022

Tipschijf:
Jovano – Ik kan niet zonder jou

Jovano - Ik kan niet zonder jou

Jovano Dingenouts  pakt de draad weer op met nieuwe single ‘I k Kan Niet Zonder Jou’

Jovano Dingenouts presenteerde vier jaar geleden zijn debuutsingle ‘Ik wil jou’. De opnames vonden destijds plaats onder toeziend oog van producer Manfred Jongenelis. In dezelfde studio, gelegen in Etten Leur, nam hij onlangs z’n nieuwe paradepaardje ‘Ik Kan Niet Zonder Jou’ op. Dat is het gevolg van de oproep die z’n vader, Frank Dingenouts (geluidsbedrijf FD Sound), op Facebook plaatste. Wie weet of wie kent iemand die een leuk liedje kan maken voor m n zoon ””. Dat leverde een aantal reacties op, maar dat was toch niet wat ze zochten . Het waren allemaal
van die radionummertjes. Volgens Jovano is dat leuk voor dat medium, maar niet altijd geschikt voor de optredens in de horeca.

Op een gegeven moment stuurde Carlo Verkooijen een bericht dat hij iets had gemaakt waarvan hij dacht dat dit bij mij zou passen. Nadat we de demo met een leuke tekst hadden ontvangen kregen we daar meteen een goed gevoel bij. Het had zomaar een Hazes plaat kunnen zijn. Met dit concept op zak gingen we naar Manfred Jongenelis omdat ik vind dat hij één van de beste producers van Nederland is. Hij heeft vervolgens zijn draai eraan gegeven zodat het een echt volwassen lied is geworden. Nadat alles gereed was nodigde hij me uit om samen met Carlo naar de
studio te komen om te luisteren. Manfred en Carlo zaten als kleine kinderen op de stoel en genoten van de productie. Manfred opperde zelfs nog dat een aantal bekende artiesten hier zelfs jaloers op zouden worden. Om alles onder 1 dak te houden heb ik gekozen de single bij Smaragd Music uit te brengen. Het voelt gewoon als een grote familie’, meent Jovano.

Ik Kan Niet Zonder Jou is vanaf 2 8 jan u a ri 2022 te streamen via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Karl Kaspers (Kaska) is te bewonderen op Youtube en de social mediakanalen van Jovano.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>