Current track
TITLE
ARTIST

Background

22-10-2022 tot 29-10-2022 / Tipschijf / Jan Smit – Zolang Je Bij Me Bent (Bonte Carlo Remix)

Written by on 22 oktober 2022

Tipschijf:
Jan Smit – Zolang Je Bij Me Bent (Bonte Carlo Remix)

Jan Smit - Zolang Je Bij Me Bent (Bonte Carlo Remix)
De hit ‘Zolang Je Bij Me Bent’ van Jan Smit is nu door Bonte Carlo in een party-feest remix gegoten!

Nadat de succesvolle single van Jan Smit ‘Zolang Je Bij Me Bent’ van vorig jaar zomer 2021, die nog steeds dagelijks veelvuldig te horen is op de diverse radiostations, de bijna ‘Gouden’ status aan streams aantikt op Spotify, verschijnt nu deze mix versie van de plaat geproduceerd door Bonte Carlo.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>