Current track
TITLE
ARTIST

Background

15-01-2022 tot 22-01-2022 / Alarmschijf / Sick Individuals – More Than I Want To

Written by on 15 januari 2022

Alarmschijf:
Sick Individuals – More Than I Want To

Sick Individuals - More Than I Want To

Uitgebracht door: One Seven
Releasedatum: 7 januari 2022
P-line: SICK INDIVIDUALS ARE SETTING NEW BOUNDARIES,

Zieke Individuen Stellen Nieuwe Grenzen,

Met Talrijke Wereldwijde Singles Op Hun Naam, Steun Van De Grootste Artiesten In Elektronische Dance- En Popmuziek En Een Internationaal Tourschema Dat Een Indrukwekkende Reeks Aan Vals- En Wereldwijde Optreden Heeft Opgeslagen – Sensation, Mysteryland, Creamfields, Ushuaïa En Dldk, Om Enkel Een Paar Op Te Nemen – Ziekte Individuen Blijven Met Elk Jaar Nieuwe Grenzen Vinden!

Rinze ‘ray’ Hofstee En Joep ‘jim’ Smeele Op Het Conservatorium Voor Muziek In Nederland Vormen Een Onmiddellijke Verbinding Door Een Gedeelde Liefde Voor Muziekcompositie En Elektronische Dansmuziek. Ontwikkeling Van Invloed Van Daft Punk, Bingospelers En Zweedse House Mafia, Hun Infectieuze Menging Van Big Beats En Progressieve Housemelodies Verzamelde Hen Snel Ernstige Aandacht Op Alle Juiste Plaatsen. Komende Uit Nederland, Waar Er Echt Iets In Het Water Lijkt Te Zijn Als Het Komt Op Het Succes Van Elektronische Dansmuziek, Heeft Het Paar Uitgebracht Op Enkele Van ’s Werelds Meest Invloedende Afdrukken – Onthullende Opnamen, De Records-records, Spinnninninn En Kapitaal. Officile Remixes Voor Rihanna & David Guetta, Madonna, Moby, Rita Ora, Avicii En Icona Pop Hebben De Wereldwijde Radio-airwaves Perfect Gepapieerd, Zodat Hun Geluid Miljoenen Oren Bereikt In Alle Vier Hoeken Van De Planeet.

De Kracht Erkennend Dat Het Internet Ze Hen Om Fans Constante Toegang Tot Hun Muziek Te Geven, Lanceerde Zieke Individuen Hun Eigen Radioshow; ‘dit Is Ziek’. Elke Maand Tien Duizenden Luisteraars Bereiken En Uitsluitend In Het Belangrijke Nieuwe Live ’this Is Sick’-concept, Uitsluitend Gemaakt Voor Hun Podiumperformances. Het Paar Manipuleert Beeld En Audio In Real Time Direct Vanuit De Dj-booth, En Creert Een Geheel Nieuwe Immersieve Ervaring Voor Fans Die Ze Komen Om Ze Te Zien Spelen.
Met Dit Jaar Meer Nieuwe Muziek Van Het Paar, En Een Constant Overstroomd Internationaal Toerdagboek, Is Het Veilig Te Zeggen Dat Het Weer Een Echt ‘ziek’ Jaar Wordt Van Een Van De Meest Succesvolle Muziekexport Van Nederland.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>