Current track
TITLE
ARTIST

Background

13-11-2021 tot 20-11-2021 / Tipschijf / Danny Froger en Wesley Klein – Everybody needs somebody to love

Written by on 13 november 2021

Tipschijf:
Danny Froger en Wesley Klein – Everybody needs somebody to love

Danny Froger en Wesley Klein - Everybody needs somebody to love

Danny Froger & Wesley Klein komen met een zeer verrassend duet! Goede vrienden Danny en Wesley wilden al jaren een duet uitbrengen en nu is het dan zover. De heren verrassen je met hun versie van deze klassieker: Everybody Needs Somebody To Love, want wees nou eerlijk: iedereen kan wel een beetje liefde gebruiken!

Biografie Danny Froger

Muziek is Danny met de paplepel ingegoten. Hoe kan het ook anders met een naam als Froger. Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden en dat moest dan maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek! De afgelopen jaren deed Danny veel ervaring op als zanger en na een jaar keihard werken aan een eerste eigen album, was er begin 2012 eindelijk de langverwachte eerste single ‘Vandaag’.

Danny verraste vriend en vijand met een volwassen popsong waarvoor kosten nog moeite werden gespaard. ‘Vandaag’ stond in diverse hitlijsten enkele weken op nummer 1 positie en werd veelvuldig gedraaid op de radio. Ook op tv was er veel aandacht voor Danny’s debuutsingle. Zo was hij o.a. te zien in programma’s als ‘Life 4 You’, ‘Koffietijd’, ‘RTL Boulevard’ en ‘SBS Shownieuws’.

Daarna werd het tijd voor een tweede single, de up-tempo zomer-plaat ‘Harder’. Een feel good pop-song over het ultieme liefdesgevoel: verliefd zijn. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door een spectaculaire videoclip. Danny gaat door op de ingeslagen weg om zijn plaatsje te veroveren. Hoogwaardige producties op een eigentijdse frisse wijze gepresenteerd.

Danny Froger was in 2017 een van de deelnemers van het 18e seizoen van het realityprogramma Expeditie Robinson. Begin 2018 was hij met zijn ouderlijk gezin te zien in het RTL 4-programma Groeten ui 19xx. In het najaar van 2018 was hij een van de deelnemers aan de programma’s Boxing Stars en The Roast of Johnny de Mol. Deze winter verschijnt naar aanleiding van de geboorte van dochter Fallon een prachtige single: Grote kleine meid. 2020 zal een mooi jaar worden voor de zanger met veel nieuwe muziek en ook zal hij te zien zijn in de nieuwe reallife serie van RTL 4 ‘Lieve Frogers’.

Biografie Wesley Klein

Wesley Klein (Leiderdorp, 25 maart 1988) is een Nederlands zanger. Hij werd voornamelijk bekend door zijn deelname aan de talentenjacht Popstars van SBS6 die hij op 29 januari 2010 won.

Klein was, voordat hij aan Popstars meedeed, actief als betontimmerman in de bouw. Zijn talent werd in 2005 per toeval ontdekt tijdens een optreden in een café. Doordat Klein plezier kreeg in het zingen deed hij vóór Popstars ook nog mee aan andere talentenjachten. Eén daarvan is het Leids festival van het Levenslied dat in zijn eigen woonplaats werd gehouden.

Door zijn talent valt Klein vaker in de prijzen wat hem uiteindelijk naar de tv-talentenjacht leidt. Zelf was Klein te bescheiden om hieraan deel te nemen waarna zijn vriendin hem opgaf. Na succesvol door de auditieronde heen te zijn gekomen in juli 2009, doet Klein de jury steeds keer op keer verbazen door zijn goede zangtalent. Hij wint de show in januari 2010. Als prijs kreeg hij een platencontract, een trofee en de eerste versie van zijn eerste single: You Raise Me Up.

Voor de finale van Popstars begon werden al beelden uitgezonden tijdens Shownieuws over de single You Raise Me Up. Niet alleen Klein, maar ook de andere drie finalisten hadden dit nummer ingezongen en al een videoclip gemaakt. Nadat bekend was geworden dat Klein gewonnen had, kwam het nummer op 6 februari 2010 binnen op nummer 1 in de Single Top 100, waar het twee weken bleef staan. Sieneke nam voor 1 week de hoogste positie over, waarna Wesley terugkwam op de eerste plaats van de verkooplijst. Op 20, 21 en 22 mei 2010 trad Klein als gastartiest op tijdens Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA.

Klein richtte zich verder op Nederlandstalig repertoire en zijn eerste album Vandaag en morgen verscheen op 9 juli 2010. Op 15 maart 2012 tekende Klein een contract bij de platenmaatschappij Berk Music. In 2013 deed Klein mee aan het programma Bloed, Zweet & Tranen.

In 2015 was er sprake van een jongere versie van De Toppers, die zou moeten gaan opereren onder de naam GENTS. De zangers Wesley Klein, Danny Nicolay en Danny Froger, zoon van René Froger, vormen de gelegenheidsformatie. De debuutsingle van het trio was Dans & Zing en kwam uiteindelijk als nummer 33 in de Single Top 100. In 2013, 2014 & 2015 traden Klein, Nicolay en Froger op tijdens de Halftime Show van Toppers in Concert. In 2017 verliet Klein de groep en werd vervangen door Yves Berendse. Samen traden ze op in de Halftime Show van Toppers in Concert 2017.

 

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>