Current track
TITLE
ARTIST

Background

08-10-2022 tot 15-10-2022 / Tipschijf / Jeroen van Zelst – Zigeunerjongen

Written by on 8 oktober 2022

Tipschijf:
Jeroen van Zelst – Zigeunerjongen

Jeroen van Zelst - Zigeunerjongen

Haal alles uit het leven, zingt Jeroen van Zelst in zijn nieuwe single Zigeunerjongen. Het liedje is geschreven door Edwin van Hoevelaak en is bijna twee decennia geleden uitgebracht door Grad Damen. Ga je eigen weg en volg je hart… Zigeunerjongen is een liedje met een vrolijk dansbaar uptempo melodie.

Biografie
Jeroen van Zelst groeit op met muziek, wanneer hij 8 jaar oud is gaat hij al met een drumstel in de weer. Op de middelbare school is hij drummer in een bandje.
Jeroen’s carrière als feestartiest begint in 2011 met het uitbrengen van de single Colinda. In dat jaar wordt hij verkozen als Aanstormend Talent bij het welbekende Festival van het Levenslied. In 2012 brengt hij zijn eerste carnavalsplaat uit: Dansen. Meer platen volgen, van Leef Je Leven tot aan een nieuwe versie van Houdoe En Bedankt. Ook neemt hij platen op met collega’s, zoals het duet met Arjon Oostrom (Ze Is Veel Ouder) en zijn duet met Omroep Brabant’s DJ Jordy Graat: Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij. In het voorjaar van 2014 wint hij in dat jaar de Award voor Beste Opkomende Party Artiest tijdens de Party Awards. Met zijn singles Vroeger Was Alles Beter & Cola en Sinas is Jeroen helemaal klaar voor elk feestseizoen, met zijn repertoire zet hij elk feest volledig op zijn kop. Alle Remmen Los is het debuutalbum van feestzanger. De afgelopen jaren heeft Jeroen veel succes gehad met zijn feest hits en dus is het nu tijd voor een compleet album. Op Alle Remmen Los staan natuurlijk zijn hits: Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij, Hef Het Glas, Dansen en Nee! Ook bevat album nog 4 nog niet eerder uitgebrachte feest knallers! Carnaval 2020 gaat Jeroen aan de rol met de single Voor Even Vrijgezel. Ook in 2021 zal Jeroen weer veel van zich laten horen!

 

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>