Current track
TITLE
ARTIST

Background

06-11-2021 tot 13-11-2021 / Tipschijf / Nancy Su – Wieder Hello (Jelfi Remix)

Written by on 6 november 2021

Tipschijf:
Nancy Su – Wieder Hello (Jelfi Remix)

Nancy Su - Wieder Hello (Jelfi Remix)

Nancy Su
Wieder Hello
(Shaza Leigh)
Country: Austria
Label: Jelfi Records
Facebook: https://www.facebook.com/NancySuMusic

NANCY SU

Nancy Su zegt „Wieder Hello“ …
… en presenteert tegelijkertijd een sterke liefdeshymne voor de ziel!

Als je verlangt naar een liefde voor het leven, moet je ook bereid zijn om bepaalde risico’s te nemen en nooit de hoop op het grote geluk van liefde op te geven, zelfs als het verleden het misschien niet altijd goed met je heeft bedoeld. NANCY SU stuurt deze motiverende boodschap de wereld in met haar nieuwe single “Wieder Hello” en met de geconcentreerde steun van Jenny van Bree en Wolfgang Nadrag (Jelfi).
Naast het singer/songwriter producer koppel wist de artiest met Zweedse en Oostenrijkse roots ook Axel Breitung (o.a. DJ Bobo, Matthias Reim) te porren voor haar bemoedigende liefdeslied. De Echo Award-winnaar heeft zijn deel van de teksten, evenals Jelfi en Nancy Su zelf, die voor het eerst als songwriter optreedt.

Na haar debuutsingle “A Thousand Hot Latinos” presenteert Nancy Su een nummer waarmee ze zingt vanuit de ziel van veel mensen.

“Wieder Hello” is het muzikale bewijs dat het geloof in de liefde uiteindelijk sterker is dan de angst voor teleurstelling. Tussen kwetsbaarheid en puur optimisme, tussen twijfel en vertrouwen, tussen angst en hoop. Nancy Su weet de evenwichtsoefening te doen omdat ze niets verdoezelt en toch euforie uitstraalt.

Nancy Su kijkt vooruit, niet terug

Met “Wieder Hello” lost de sympathiek performer ook een belofte in die ze deed aan haar moeder die in Zweden een erkende zangeres was: namelijk de muziek voortzetten. “Kijk vooruit en niet terug. Je zult geluk zien aankomen”, kijkt Nancy Su hoopvol naar de toekomst.

Het nummer komt uit op 28.05.2021 via Jelfi Records.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>