Current track
TITLE
ARTIST

Background

22-10-2022 tot 29-10-2022 / Alarmschijf / Ghijs de Bruijn – Filmster

Written by on 22 oktober 2022

Alarmschijf:
Ghijs de Bruijn – Filmster

Ghijs de Bruijn - FilmsterNa 2 jaar is de Gelderse zanger Ghijs de Bruijn terug van weggeweest met een geweldige nieuwe single ‘Filmster’. Ghijs schreef dit nummer samen met zijn goede vriend, de populaire zanger Jeffrey Heesen. Manfred Jongenelis zorgde voor een perfecte productie. Hiermee heeft Ghijs een single in handen die alle ingrediënten heeft voor succes.
Ghijs bracht inmiddels al de nodige singles op de markt en had succes met liedjes zoals ‘Een Echte Vrouw’, ‘Buiten Zinnen’ en ‘Blauw’. “Als je in de muziek iets wilt bereiken is dat een lange weg van hard werken en studeren en waar je behalve je talent veel tijd in moet steken en in moet investeren om je doel te bereiken. Daarom heb ik de handen ineen geslagen met Jeffrey Heesen waarmee het nummer ‘Filmster’ tot stand kwam. Ik ben erg trots op het eindresultaat.” aldus Ghijs.

Ghijs de Bruijn timmert al jaren aan de weg en is een graag geziene gast op vele Nederlandse podia. Met ‘Filmster’ een perfecte bühne- en radio-plaat in handen. En bijpassende videoclip is te zien op de bekende clipkanalen.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>