Current track
TITLE
ARTIST

Background

15-10-2022 tot 22-10-2022 / Tipschijf / Maxim Froger ft Donnie en Lassa – Flirt

Written by on 15 oktober 2022

Tipschijf:
Maxim Froger ft Donnie en Lassa – Flirt

Maxim Froger ft Donnie en Lassa - FlirtMaxim Froger, Donnie & LA$$A flirten voor een hit!

Na het succes van zijn debuutsingle ‘Wie’ heeft Maxim Froger de handen ineengeslagen met Donnie en LA$$A voor zijn nieuwe single ‘Flirt’. De single is op 13 oktober bij Barry Paf op 100% NL in primeur gegaan en als het aan Maxim ligt gaat hij met de single hoge ogen gooien. “Ik heb deze track met veel plezier met onder andere Donnie & LA$$A gemaakt in de studio. Billy Dans was daarbij erg belangrijk. Het waren vooral gewoon vrienden die lol hebben met elkaar en dat er dan zoiets uitkomt, daar zijn we allemaal heel trots op en blij mee.”

De start van Maxim’s carrière is niet onopgemerkt gebleven. Zo scoorde hij met ‘Wie’ namelijk Barry’s Beste bij 100% NL en de Paradeplaat bij Sterren NL. “Het is super spannend om je allereerste single te releasen maar ik ben echt heel erg blij met alle reacties. En dit is nog maar het begin want er komt nog zo veel meer aan!”

In de tekst van het liedje zit de opvallende regel “Mijn moeder zei altijd ga nou je pa niet achterna”, maar als het aan Maxim ligt zullen zijn platen en carrière qua succes dat zeker wél gaan doen! De TikTok video van Maxim met daarin deze zin en een rol voor zowel vader René als moeder Natasja ging dan ook al viral op het social media platform. En dat we de komende tijd nog veel van Maxim gaan horen is zeker. Binnenkort is Maxim onder andere te zien in de televisieshow ‘Mart op de Piste’. Daarnaast staat er binnenkort nog een mooi project op de agenda. “Wat dat is zal ik binnenkort bekendmaken!” vertelt Maxim met een ondeugend lach op zijn gezicht. “Voor nu ligt de focus op ‘Flirt’!”


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>