Current track
TITLE
ARTIST

Background

15-01-2022 tot 22-01-2022 / Tipschijf / Framed Stories ft Emilie Rachel – Patients

Written by on 15 januari 2022

Tipschijf:
Framed Stories ft Emilie Rachel – Patients

Framed Stories ft Emilie Rachel - Patients (Original Mix)

One Seven Music. Nordic Home. Global Reach
» Spotify: https://lnk.to/OSM-Spotify
» Apple Music: https://lnk.to/OSM-Apple
» Instagram: https://lnk.to/OSM-Instagram
» Facebook: https://lnk.to/OSM-Facebook

Dat ruikt naar een hit! “Patients” de nieuwe single van Framed Stories en zangeres Émilie Rachel. De dancetrack presteerde tot nu toe uitstekend op Spotify en ook de titel heeft ons volledig overtuigd. Als onderdeel van dit artikel willen we de betrokken artiesten bekijken en het nummer in detail beluisteren.

Framed Stories x Émilie Rachel

Framed Stories is een producerduo uit Italië. In 2019 kwam haar eerste single “So Good” uit. Sindsdien hebben ze talloze releases gelanceerd. Stilistisch is er altijd een mix van moderne dansmuziek en goede popelementen. De focus ligt vaak op supersterke toplijnen. Framed Stories-producties vinden vaak hun weg naar Spotify-redactioneel commentaar. De meest succesvolle single van Framed Stories is ‘Crew’, die ze samen met The Crushboys in 2021 uitbrachten en de 1 miljoen streams nadert. Nu hebben ze samen met zangeres Émilie Rachel het nummer “Patients” uitgebracht. Misschien wel hun beste productie tot nu toe.

Patients

“Patients” wordt gezongen door Emilie Rachel. Afkomstig uit Londen, Engeland, is ze geen onbekende in de dansscene. Ze is vooral bekend als de stem van Gaullin’s “Take Over Control”. Op “Patiënten” levert ze een uitstekende prestatie. Haar stem domineert het nummer. Haar stem wordt begeleid door een gaaf instrumentaaltje dat tot op het bot steeds meer spanning en sfeer opbouwt. In de drop wordt de zang vervangen door een hookline die doet denken aan “Sweet Dreams” en erg leuk is. Het algemene geluid is erg schoon en stijlvol. Zo klinkt dancemuziek eind 2021. Na de eerste luisterbeurt hebben we al een enorm pakkend deuntje en laten we de nieuwe track van Framed Stories op repeat draaien…


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>