Current track
TITLE
ARTIST

Background

14-05-2022 tot 21-05-2022 / Alarmschijf / Flemming – Automatisch

Written by on 14 mei 2022

Alarmschijf:
Flemming – Automatisch

Flemming - Automatisch

FLEMMING brengt zijn nieuwe single ‘Automatisch’ uit. Het is de zomerse opvolger van zijn twee hits ‘Amsterdam’ en ‘Zij Wil Mij’. Zijn nieuwe single is wederom een vrolijk en vooral dansbaar nummer met een funky ondertoon, waarbij stilstaan niet bestaat.

“Het schrijven van Automatisch was echt een feestje. Er hing zo’n positieve sfeer, alles mag weer en alles kan weer; festivals, feestjes, het terras op en daarna lekker doorzakken in de kroeg. Ik merkte ik echt behoefte had aan een nieuw liedje die dat euforische gevoel uitdraagt. Dit nummer is bedoeld als één bom positiviteit. In de clip danst iedereen inclusief ikzelf, terwijl ik eigenlijk helemaal niet kan dansen. Wat de clip voor mij extra leuk maakt is dat we ook groot danstalent Bas Smit hebben weten te strikken voor een leuke rol in de clip! Hoe hij het heeft gedaan? Dat mogen jullie beoordelen”, aldus FLEMMING.

FLEMMING zijn carrière ging de afgelopen maanden in een sneltreinvaart. In zijn eigen woorden een “Max verstappen start”. Zijn eerste Nederlandstalige release was het nummer ‘Amsterdam’, wat direct een hit werd. De opvolger ‘Zij Wil Mij’ ging minstens zo hard. Op Paaspop, het eerste festival van het seizoen, stond FLEMMING voor duizenden mensen op de mainstage. De zanger staat momenteel voor het eerst op de populaire concertreeks ‘Vrienden Van Amstel’.

 

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>