Current track
TITLE
ARTIST

Background

13-11-2021 tot 20-11-2021 / Alarmschijf / Rolf Sanchez – Te Amare

Written by on 13 november 2021

Alarmschijf:
Rolf Sanchez – Te Amare

Persbericht
11-11-2021
Hilversum

Rolf Sanchez brengt nieuwe single uit én kondigt debuutalbum aan

Vandaag brengt Rolf Sanchez zijn nieuwe single ‘Te Amaré’ uit, waarmee hij tegelijkertijd zijn allereerste album aankondigt dat op 18 maart verschijnt.

Op het album laat Rolf verschillende kanten van zichzelf zien. “Het mooie van dit album is de diversiteit die ik kan laten horen. Hoewel mijn muziek vaak vrolijk van karakter is, gaat mijn album niet alleen maar over rozengeur en maneschijn. Ik kan niet wachten om mensen te verrassen met andere dingen dan ze tot nu toe van mij hebben gehoord”, zegt Rolf.

Nieuwe single ‘Te Amaré’

Het nieuwe nummer ‘Te Amaré’ heeft een vrolijke en dansbare melodie. Degenen die de Spaanse taal begrijpen, zullen door hebben dat de tekst wat ondeugender is dan dat we normaal van de zanger gewend zijn.

“’Te Amaré’ betekent ‘Ik zal van je houden’. Het nummer gaat over het intense verlangen naar een persoon waarmee je wil verdwijnen naar een plek waar niemand jullie ziet. Om vervolgens samen in bed, op het strand of waar dan ook te eindigen totdat je van de vermoeidheid samen in slaap valt”, vertelt Sanchez.

‘Te Amaré’ is vanaf nu op Spotify te beluisteren via: https://rolfs.lnk.to/TeAmare

 

 

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>