Current track
TITLE
ARTIST

Background

04-01-2022 tot 15-01-2022 / Alarmschijf / Flemming – Zij Wil Mij

Written by on 4 januari 2022

Alarmschijf:
Flemming – Zij Wil Mij

Alarmschijf Flemming - Zij Wil Mij

De overstap van Engels naar Nederlandstalige pop pakte voor FLEMMING het afgelopen jaar goed uit. Met Amsterdam scoorde hij meteen een grote hit en mocht vanwege 8,6 miljoen streams zelfs een gouden plaat in ontvangst nemen. De opvolger van het nummer heet Zij Wil Mij. ‘Het is wat meer clubby, een echte dancesong’, zegt hij erover. ‘Ik ben er zelf heel erg blij mee, maar het blijft spannend wat het publiek vindt. Amsterdam was zo’n grote hit, dat zorgt er ook voor dat je daarna wil presteren.’ FLEMMING schreef Zij Wil Mij samen met Marcus Adema, Sasha Rangas en Stefan van Leijsen. ‘We wilden een dansnummer maken waarbij het niet over het traditionele verhaal ging’, zegt hij. ‘Dus niet de jongen die het meisje versierde, maar een keer andersom. Zodra we dat bedachten, was het nummer snel geschreven.’


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ga naar Flex-Radio Whatsapp chat:
Chat nu via Whatsapp >>>>